Schedule for 3rd Year Students

Go to specific Date:
yesterday  

Mon, Jun 25, 2018

  tomorrow
08:15 am  - 15min. 
CALCAGNO Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: M3 Check in; Pager Pickup
 Expand/Collapse for Material

08:30 am  - 30min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation:Pager Information Session
 Expand/Collapse for Material

09:00 am  - 40min. 
Mendez Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: James Mendez, PhD, Associate Dean, Student Affairs
 Expand/Collapse for Material

09:40 am  - 5min. 
SONNTAG Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Beth Sonntag, MAdEd, Assistant Dean, Student Affairs
 Expand/Collapse for Material

09:45 am  - 15min. 
Hopps Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Josh Hopps, PhD, Assistant Dean, Director, Academic Center for Excellence & Accessibility
 Expand/Collapse for Material

10:00 am  - 20min. 
Goldstein Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Steve A. N. Goldstein, MD, PhD, Dean SSOM, Dean's Welcome
 Expand/Collapse for Material

10:20 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation:Tiffany Libby, APN - Student Health Services
 Expand/Collapse for Material

10:35 am  - 15min. 
Nakae Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Sunny Nakae, MSW, PhD- Assistant Dean, Admissions, Recruitment and Student Life
 Expand/Collapse for Material

10:50 am  - 10min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Break
 Expand/Collapse for Material

11:00 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Steven Uhrik, LCSW and Jodee Elliot, LCPC - Perspectives
 Expand/Collapse for Material

11:15 am  - 20min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Tammy Patterson, MBA, MPA, Associate Director, Financial Aid and Lupe Zarco, Assistant Director
 Expand/Collapse for Material

11:35 am  - 5min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Alia Poulos, MA, Student Life Coordinator
 Expand/Collapse for Material

11:40 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Safety in the Workplace, Tom Murray, Campus Security
 Expand/Collapse for Material

11:55 am  - 15min. 
Leehey Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Welcome to Hines! David Leehey, MD
 Expand/Collapse for Material

12:10 pm  - 15min. 
Larsen Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Advisor Program
 Expand/Collapse for Material

12:25 pm  - 50min. 
Other
Building: 120 (Atrium)
Third Yr  M3 Orientation: Lunch Provided for Class of 2020
01:15 pm  - 30min. 
Graziano Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Logistics
 Expand/Collapse for Material

01:45 pm  - 90min. 
Graziano Special
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Meet Your Clerkship Directors and Coordinators
 Expand/Collapse for Material

03:15 pm  - 30min. 
Graziano Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Clinical Clerkship Requirements: Evaluations, Required Case Logs, Direct Observation, Feedback
 Expand/Collapse for Material

04:30 pm  - 120min. 
Other
Building: 120 (Atrium)
Third Yr  M3 White Coat Reception

Upcoming Events, Tests & Due Dates


View Current | View All ]
© 2011 Loyola University Chicago Health Sciences Division. All rights reserved.  &npsp; Privacy Policy   Privacy Policy